Lasten ja nuorten mielenterveyden trendit -seminaarin tallenne on katsottavissa täällä huhtikuun ajan:

1:15 Tilaisuuden avaus. Erikoistutkija Tiina Ristikari (THL)
8:03 Inequality at home: the role of parenting in the diverging destinies of rich and poor children. Professor Ariel Kalil (University of Chicago Harris School of Public Policy)
01:03:14 Muutoksia suomalaisten nuorten psykiatrisessa palveluiden käytössä: konteksti ja viimeisin tutkimustieto. Dosentti David Gyllenberg (Turun yliopisto; THL; HY/HYKS)
1:24:26 Raskausajan masennus ja SSRI-lääkitys. Dosentti, erikoislääkäri Heli Malm (HYKS, Teratologinen tietopalvelu; Turun yliopisto)
1:43:03 Mielenterveyden lukutaito nuorten hyvinvoinnin tukena. Erikoistutkija Marjo Kurki (Turun yliopisto)
1:57:23 Paneelikeskustelu: Lasten ja nuorten mielenterveysinterventioiden mahdollisuudet Suomessa?
Kehitysjohtaja Petra Kouvonen (Kasvun tuki -tiimi, Itla);
Vanhempi neuvonantaja Sari Rautio (vaikuttavuusinvestoiminen, Sitra);
Lastenpsykiatri, erityisasiantuntija Jukka Mäkelä (Lapset, nuoret ja perheet
-yksikkö, THL);
Kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto (Vihreät);
Professori, ylilääkäri Andre Sourander (Turun yliopisto, TYKS)

Professori Ariel Kalil (keskellä) vieraili Suomessa perheensä kanssa. Kalil tutkimusryhmineen
on erikoistunut käyttäytymistaloustieteisiin perustuviin digitaalisiin interventioihin sekä
kustannusvaikuttavuustutkimukseen. Hän on arvostettu kehityspsykologi, joka on perehtynyt